Novosađanin i još dve žene iz Vojvodine stradali u jučerašnjoj nesreći na putu Goč - Vrnjačka Banja

Šezdesetdvogodišnji Novosađanin N. G. i još dve žene iz Vojvodine, nastradali su u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u ponedeljak na putu između Goča i Vrnjačke Banje.
Novosađanin i još dve žene iz Vojvodine stradali u jučerašnjoj nesreći na putu Goč - Vrnjačka Banja
Foto: 021.rs

Povređena je sedamdesetčetvorogodišnja R. R, koja je strana državljanka, poreklom iz Vojvodine, kao i šezdesetjednogodišnja N. G. iz Bačke Topole. 

Povređena je i šezdesetjednogodišnja Lj. P.
Udes se dogodio u ponedeljak, oko 16 časova, prenosi Nova.rs.
 
Udes se dogodio u mestu zvanom "Šiljati kamen" na putu Vrnjačka Banja - Goč, odnosno pri silaženju sa planine, kada je vozač "škode rapid" beogradskih registarskih oznaka, u kojoj su se osim njega nalazile tri putnice, iz nepoznatih razloga izgubio kontrolu nad automobilom, sleteo sa puta i potom snažno udario u drvo.
  • Boriša

    06.06.2023 21:52
    Imam 82 godine i garantujem da sam bolji vozač od 95% novosadskih vozača, a od onih iz okoline da i ne govorim.
  • Detelinara

    06.06.2023 20:16
    W
    Taj sigurno taksista na divljaka, a ima puno takvih penzionera. Njima niko ne piše kazne, ali zato pišu bakicama za ceger jaja što prodaju na ulici. Pa da li je to realno?
  • Petar

    06.06.2023 17:39
    Novosadjani su ubedljivo najgori vizači!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika