Devojku udario autobus GSP-a na pešačkom prelazu u Temerinskoj

Dvadesetogodišnja devojka povređena je kada ju je autobus udario na pešačkom prelazu, na uglu Temerinske i Dositejeve.
Devojku udario autobus GSP-a na pešačkom prelazu u Temerinskoj
Foto: 021.rs
Portparol Hitne pomoći Zoran Krulj za 021.rs kaže da je dvadesetogodišnjakinja povređena u nezgodi koja se desila u 14.11 časova.
"Pešakinja je oborena kada ju je autobus udario i prevezena je na odeljenje reanimacije Urgentnog centra Kliničkog centra Vojvodine. Trenutno je u svesnom stanju, ali je povreda ozbiljna", rekao je on.
Tokom današnjeg dana dogodile su se još dve saobraćajne nezgode u kojoj su povređene dve osobe.
  • Skism

    07.06.2023 14:58
    Nadam se sto brzem oporavku devojke. Uzasna je ta raskrsnica kao i cela Temerinska. Nadlezni bi morali da nesto sto pre da rese tamo
  • Mesa

    07.06.2023 07:28
    U90% ovakvih slučaje va su krivi pešaci. Sa telefonom na uvo, sa slušalicama bez ikakvog opreza dali je vozilo u blizini pešačkog, oni u njvećoj brzini prelaze. Vozilo na metar do pešačkog, pešak u trku prelazi.
  • David

    07.06.2023 04:19
    Najgora raskrsnica
    Živeo sam blizu te raskrsnice u Dositejevoj. Definitivno najgora raskrsnica. Izbegavam je i kao pešak i kao vozač. Kad hoćeš vozilom iz Dositejeve u Almašku ili obrnuto, pomoli se Bogu i sačekaj da nema nikoga iz oba pravca u Temerinskoj. Kao pešak treba je zaobići definitivno. Video sam dosta nesreća tu. Četiri su trake, stane ti jedan vozač iz jedne trake, drugi samo nastavi, a najbahatiji taksisti. Prelaziti samo na uglu Jovana Cvijića i Temerinske gde ima semafor.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika