Masovna tuča maturanata na Štrandu, dva dečaka povređena

Dva dečaka povređena su danas oko 17 časova u tuči na Štrandu.
Masovna tuča maturanata na Štrandu, dva dečaka povređena
Foto: 021.rs

Đaci su tokom dana proslavljali kraj školske godine, a desetine njih je bilo na keju i na Štrandu.

Došlo je do tuče i tom prilikom povređena su dvojica petnaestogodišnjaka.

Portparol novosadske Hitne pomoći doktor Zoran Krulj kaže za 021.rs da je njihova ekipa intervenisala na glavnom ulazu u novosadsku plažu, te da su dečaci nakon zbrinjavanja prevezeni u Dečiju bolnicu.
 
Na licu mesta bilo je više patrola policije.
  • 1914

    09.06.2023 18:39
    Gde je policija na mestima gde ima mnogo ljudi?Neki dan se udavila dva tinejdžera na Adi,isto slavlje kraja školske godine.Ni tamo ni traga od policije.Sede po kafanama,gledaju Đokovića...
  • Dojos

    09.06.2023 09:53
    Deda
    Kad su pocinjali ratovi u nasem sokaku, moj deda je govorio: sinko moj, to se nailo ( najelo) pa pobisnilo. Mozda ima neceg u tome a mozda nema. Ja se bojim buduce sigurnosti u skolama kad ubace u svaku skolu po par policajaca( znamo da se zadnjih deceniju i jos nesto kursom nesto duzim od kursa za snajdericu kako kazu osposobljavaju
    bravari, stolari, konbari, kuvar i slicni kadrovi za policajce). Elem sto bi rekla moja sestra od ujaka, greska u startu .. u skolama treba zaposljavati psihologe, pedagoge, treba podrzati i oplemeniti slobodne aktivnosti kao sto su izvidjaci, mladi gorani, radne akcije i slicno. Mislim da je to resenje protiv nasilja. Toliko , tako nam i treba.
  • Nenad

    08.06.2023 23:10
    Godine koje su pojeli skakavci
    To je peto oktobarska parola,uz koju je sazrela moja generacija .A onda su dosli pravi skakavci.Vlast ,rezim sa ovim nema nista sve je vec vidzeno ali kucno vaspitanje ,porodica,roditelji ,ljudi, imaju mnogo jer deca su nase ogledalo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika