Devojka koju je udario autobus GSP-a na pešačkom u Temerinskoj u teškom stanju

Dvadesetogodišnja devojka koja je juče, 6. juna povređena na uglu Temerinske i Dositejeve kada je na nju na pešačkom prelazu naleteo autobus GSP-a, nalazi se u teškom stanju.
Devojka koju je udario autobus GSP-a na pešačkom u Temerinskoj u teškom stanju
Foto: 021.rs
Portparol Kliničkog centra Vojvodine Siniša Knežević kaže za 021.rs da je ona istog dana primljena u Urgentni centar sa teškim telesnim povredama.
"Povrede su bile u vidu preloma i kontuzionih povreda", rekao je on.
Dodaje da je devojka nakon detaljne dijagnostike, lekarske pomoći i zbrinjavanja u teškom stanju smeštena na Kliniku za anesteziju i intenzivnu terapiju.
 
"Na Kliniku za anesteziju i intenzivnu terapiju smeštena je radi nastavka lečenja, praćenje opšteg stanja i hemodinamske optimizacije", objašnjava portparol Kliničkog centra Vojvodina.
  • d@do

    08.06.2023 09:07
    Ima li vas
    Zbog čega stanovnici tog kraja ne blokiraju Temerinsku? Čuj ignorišu njihove zahteve da se postave semafori?! Gaze decu svaki dan, a ljudi ČEKAJU semafor.
  • Marija

    08.06.2023 06:15
    Semafor
    Živim nedaleko ove raskrsnice. Kroz Temerinsku ulicu se vozi nenormalno brzo. Tražili smo semafore na pešačkim prelazima, jer je to jedini način da se bezbedno predje put. Na toj raskrsnici se često dešavaju nesreće, i niko od nadležnih institucija nije reagovao i uradio nešto. Nadam se da će sad da urade nešto po tom pitanju. Devojci želim brz oporavak.
  • Tja

    07.06.2023 19:05
    Onaj ko divlja po saobracaju kolima, radice to i na biciklu, peske. Jednostavno ga nije briga i stvar je bezobrazluka i/ili gluposti. To su ti isti ljudi, prevozno sredstvo je najmanje bitno. Osecaju se valjda kao slepci ako postuju propise i paze na okruzenje. Cesto je izgovor "ma sta me briga za zakon, to je za budale, svi ga krse". Ne znam od koga su naucili da ce im tako biti bolje i sigurnije, a ima ih od 7 do 77 godina.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika