Devojka koju je na pešačkom u Temerinskoj udario autobus GSP i dalje u teškom stanju

Dvadesetogodišnja T. C, koja je 6. juna povređena kad je na nju na uglu Temerinske i Dositejeve ulice naleteo autobus GSP dok je prelazila pešački prelaz, još je u teškom stanju.
Devojka koju je na pešačkom u Temerinskoj udario autobus GSP i dalje u teškom stanju
Foto: 021.rs

Kako za 021.rs navode u Kliničkom centru Vojvodine, ova devojka primljena je u Urgentni centar sa teškim politraumatskim telesnim povredama odmah nakon udesa.

Imala je frakture i brojne kontuzije, a nakon detaljne dijagnostike i lekarske pomoći, i dalje je u teškom stanju, ali pod stalnim nadzorom.

Sve lekarske mere primenjuju se na Klinici za anesteziju i intenzivnu terapiju KCV, gde je trenutno smeštena. 
 
Saobraćajna nezgoda se dogodila u utorak nešto nakon 14 časova. Nakon što je T. C. na pešačkom prelazu udario autobus GSP, na teren je izašla ekipa Hitne pomoći i zbrinula je, u tada već teškom stanju zbog posledica udara.
  • Jovana

    08.06.2023 15:06
    Temerinska ulica puna gradilišta. Pešaci pređite na drugu stranu ulice. I tako su pešaci dužni da se nekoliko puta maltretiraju preko te četiri trake dok napokon ne dođu do podvožnjaka. A Temerinskoj ulici prethodi ulica Jovana Subotića, svi znamo sa čime ...
  • Semafor

    08.06.2023 14:56
    Obavezan
    Na toj raskrsnici je obavezan semafor! Sto pre! Dok neko, ne daj Boze, nije nastradao. Ko vozi automobil i izlazi iz Dositejeve ulice, zna o cemu pricam.
  • Vlada

    08.06.2023 14:48
    Molimo se
    Molimo se za oporavak

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika