Policija pronašla vozača kombija koji je oborio dvojicu biciklista na Adicama

Novosadska policija je pronašla vozača kombija, koji je u sredu uveče udario dvojicu biciklista na Adicama.
Policija pronašla vozača kombija koji je oborio dvojicu biciklista na Adicama
Foto: 021.rs
Kako 021.rs saznaje, plavi kombi je nađen sa oštećenjima nastalim nakon sudara. 
Zbog sumnje da je počinio krivična dela ugrožavanja javnog saobraćaja i nepružanje pomoći povređenima u saobraćajnoj nezgodi, policija će u redovnom postupku podneti krivičnu prijavu protiv muškarca starog 57 godina. 
Podsetimo, dvojica biciklista povređeni su sredu u Veterničkoj ulici 42 na Adicama oko 21.30 časova.
 
Za 021.rs su u Hitnoj pomoći navelii da su mladići od 19 i 24 godine u svesnom stanju zbrinuti na licu mesta i prevezeni na hirurgiju Urgentnog centra Kliničkog centra Vojvodina.
 
Hitna pomoć je intervenisala na poziv policije.

Teme

udes
  • Vinko Močaj

    11.06.2023 14:10
    Sudar
    Napokon da i ovaj slučaj nije otišao pod "tepih",kojih ima dosta.Ali stvarno,treba policija češće da prati i kažnjava pogotovo one sa mobilnim.I sam sam pre par godina udario od nazad u auto koji je stajao na crvenom,tražio sam muziku,i eto,u deliću sekunde,kad sam digao glavu,bilo je kasno.Od sad,ni telefon,ni muzika,samo oči na put i polako!!
  • Gane

    09.06.2023 16:38
    Telefon
    Najveci neprijatelj u saobracaju je upotreba telefona. Masovno se koristi a sankcija je mizerna. Novcane kazne moraju biti vece i policija mora da radi a ne da ladi.
  • Kerefeke

    09.06.2023 13:52
    Svaki dan neko pobegne sa mesta saobracajnog udesa.
    Kako bi bilo da "begunci" za beg pausalno dobiju minimum 2 godine zatvora + ono sto im sleduje za saobracajku. I nakon odsluzenja da im se oduzme dozvola na tri godine. cisto da prestane bezanija.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika