Troje povređenih u sudaru dva vozila na Mostu slobode

Tri osobe povređene su u sudaru dva automobila na Mostu slobode.
Troje povređenih u sudaru dva vozila na Mostu slobode
Foto: 021.rs
Nezgoda se dogodila u traci ka Sremskoj Kamenici.
Portparol Hitne pomoći doktor Zoran Krulj kaže za 021.rs da je njihova ekipa intervenisala u 7:28 časova.
"U sudaru dva vozila povređene su tri osobe. Žena stara 65 godina i muškarac star 43 godine su nakon pružene pomoći na licu mesta prevezeni u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine, dok je muškarac star 63 godine zbrinut na licu mesta", navodi Krulj.
 
Zbog ovog sudara na Mostu slobode je došlo do saobraćajne gužve u traci ka Sremskoj Kamenici.

Teme

udes
  • Shommy

    13.06.2023 11:01
    Uznemiravanje celog bloka
    Od kako se prolešalo vreme neki lik sa kvadom svako jutro oko 6-6:15 AM prolazi duž Gagarinove od obdaništa do građevinske , auspuha skoro da nema, i budi ceo blok. Prozori se tresu kad doda gas. Pitam javnost kome se obratiti jer dolazi leto spavaćemo sa otvorenim prozorima i a on će nam svako jutro mozak rastresati. Dajte savet. Pomoć
  • G pen

    13.06.2023 10:27
    A o samozapaljivom mercedesu nista? Ciji li je?
  • Mile

    13.06.2023 10:21
    Svaki dan malo pred 08. sati Audi luduje do svog posla iz grada preko mosta i ludacki pretice u makaze sve zivo i stane na parking gore kod trgovine malo napred od Fakulteta. I ja sam ga jednom napao a reakcija je bila nasilje, pretnje sakama da ce me udariti tako da je dokazao svoje frustracije mali pisonja i nekultura provincialca.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika