Vozio automobil kroz Novi Sad sa 2,24 promila alkohola u krvi

U protekla 24 sata, na području Južnobačkog okruga, dogodile su se dve saobraćajne nezgode, a u tom intervalu na području Novog Sada, jedna saobraćajna nezgoda.
Vozio automobil kroz Novi Sad sa 2,24 promila alkohola u krvi
Foto: 021.rs
Policijska uprava u Novom Sadu je, 12. juna, na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala ukupno 298 prekršaja.
Na ovom području, iz saobraćaja je isključeno jedanaest vozača i tri vozila, a zadržan je jedan vozač, koji se tereti za nasilničku vožnju, jer je u Novom Sadu vozio automobil sa 2,24 promila alkohola u organizmu.

Zadržani vozač će, uz prekršajnu prijavu, biti priveden nadležnom prekršajnom sudiji.

  • Komentator

    14.06.2023 06:46
    Kum nije dugme
    Svima poznati slučajevi zato ih navodim ne iz političkih razloga jer sam politički ne opredeljen. Svi smo videli Meklarena i Lamba, i više se ne spominju. Svima koji naprave težak prekršaj oduzeti automobil, prodati ga i od tog novca plaćati lečenje dece da nikad više ne čujemo apele i vapaje da dete preživi pustite sms na broj... Dozvolu isto oduzeti na određeno vreme ili zauvek zavisi od prekršaja. Promeniti sistem naplate kazni da bude kao u Britaniji, visinu kazne sud određuje na osnovu zarade i već stečenog novca! Ne sme ni jedna jedina osoba da bude povlašćena bila po zanimanju političar, policajac, pevač, glumac, sportista... Ima cela armija povlašćenih osoba! Ima snimak na YT u Novom Sadu, Dunavska ulica striktno pešačka zona, policajac piše kaznu biciklisti što je vozio tuda a pored njih prolazi automobil kojim upravlja svešteno lice! Znači nulta tolerancija,nema baš ni jedan čovek pravo da krši zakon bez adekvatne kazne!
  • Mile Пi

    13.06.2023 17:12
    Ja sam jednom 3.14 ...
  • Draga

    13.06.2023 15:39
    Vozio automobil kroz Novi Sad
    Hocete da stanete na put ovakvim vozacima, ubicama , trajno im oduzeti i vozilo i vozacku dozvolu. iI strpati u zatvor bar 5 - 10 godina. Dosta je bahatosti .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika