Zakazan glavni pretres i produžen pritvor vozaču koji je u Somboru pucao na pešake

Glavni pretres na suđenju U. K. iz Sombora, koji se tereti za pokušaj ubistva, izazivanje opšte opasnosti i nelegalnog oružja, zakazan je za 4. jul.
Zakazan glavni pretres i produžen pritvor vozaču koji je u Somboru pucao na pešake
Foto: 021.rs
Kako piše Dnevnik, on će na suđenje biti spoveden iz pritvora, koji mu je ponovo produžen i može da traje najduže do 1. avgusta.
Pritvor je produžen zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da bi okrivljeni boravkom na slobodi u kratkom vremenskom periodu mogao ponoviti krivično delo za koje se tereti, a ovo iz razloga što postoji osnovana sumnja da je okrivljeni izvršio tri krivična dela - ubistvo u pokušaju, izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, pri čemu konkretne okolnosti i način izvršenja istih ukazuju na izraženu naročitu drskost i bezobzirnost u izvršenju krivičnih dela za koja se okrivljeni osnovano sumnjivo tereti.
U. K. je uhapšen početkom januara u Somboru zbog sumnje da je u centru tog grada upravljao putničkim vozilom bez dozvole i nije propustio pešake na pešačkom prelazu, zbog čega su ga oni, navodno, opsovali.
 
Potom je, kako se pretpostavlja, revoltiran izašao iz automobila i zapucao nekoliko puta u njihovom pravcu, ali ih je, na svu sreću, promašio.
 
Brzom reakcijom somborske policije on je uhapšen.
  • Steva

    21.06.2023 13:13
    "o boze''
    Uhapšen je posle 10 .dana jer niko nije smo od Somborske Policije.dosli Beogradjani posle par dana da ga hapse.smešnoo

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika