Muškarac ranjen u pucnjavi na Detelinari

Jedan mladić ranjen je danas, 24. juna, u pucnjavi na Detelinari.
Muškarac ranjen u pucnjavi na Detelinari
Foto: 021.rs
Pucnjava se dogodila oko 14 časova, u Ulici Stevana Mokranjca, ispred broja 20.
Kako za 021.rs kaže portparol Hitne pomoći dr Zoran Krulj, ranjen je 22-godišnji mladić.
Ekipa Hitne pomoći ga je zbrinula i zatim je, u svesnom stanju, prevezen na odeljenje reanimacije Urgentnog centra. 
 
Detalji napada biće poznati nakon istrage.
  • NS

    25.06.2023 08:58
    NS
    Treba uvesti totalno razoružanje. Šta će nekom oružje? Onaj ko ga drži nelegalno, a bude otkriveno doživotna pa da vidimo. Mislim da drugog rešenja nema.
  • LoKaLnO TaNdRkAlO

    25.06.2023 00:31
    Za ocekivati
    Nazalost ideja o razoruzavanju i dalje nije efikasna niti ce ikada biti. Niko ko ima IQ veci od broja cipela koje nosi zna da ni jedan komad oruzja koji je u posedu ili moze da se koristi od strane kriminalaca nije predat. Predato je vojno oruzje i oruzje za koje nije moguce da se nabavi municija. Dok je sve drugo ostalo u vlasnistvu istih... Jedino resenje za ovu situaciju je poostravanje kazni. I naravno regulisanje zakona o oruzju u smislu za prava na samoodbranu itd.
    Posto za sad nema informacija o motivu za ovu pucnjavu glupo je pisati i polemisati. Mada ako su se dva krimosa posvadjala pa malo i pripucala neka su njih ne zalim.
  • NS

    24.06.2023 21:53
    Detelinara
    To dobrovoljno razoružanje baš i nije uspešno. Oni koji ga poseduju sa lošim namerama nikad neće predati. Kao što se vidi čuvaju ga za krvave zločine. Potrebno je neko efikasnije rešenje za totalno razoružanje inače postajemo divlji zapad. Samo da se mladić oporavi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika