Tužilaštvo: Ranjavanje mladića na Detelinari kvalifikovano kao pokušaj ubistva

Više javno tužilaštvo u Novom Sadu saopštilo je da je jučerašnje ranjavanje mladića na Detelinari kvalifikovalo kao pokušaj ubistva.
Tužilaštvo: Ranjavanje mladića na Detelinari kvalifikovano kao pokušaj ubistva
Foto: 021.rs
Navode da je krivično delo Teško ubistvo u pokušaju kažnjivo kaznom zatvora u trajanju od najmanje 10 godina ili doživotnim zatvorom.
U tužilaštvu kažu da su, u saradnji sa Policijskom upravom u Novom Sadu, u okviru predistražnog postupka, preduzeli odgovarajuće radnje kako bi se rasvetlile sve okolnosti događaja. 
Dodaju da se nastavlja dalji rad na ovom slučaju.
 
Podsećamo da je na 22-godišnjeg mladića pucano u subotu oko 14 časova, u Ulici Stevana Mokranjca, ispred broja 20.
 
Ekipa Hitne pomoći ga je zbrinula i zatim je, u svesnom stanju, prevezen na odeljenje reanimacije Urgentnog centra.
  • Draga

    25.06.2023 15:16
    Tuzilastvo: Ranjavsnje mladica
    Narsvno da Tuzilastvo treba da ovo ranjavanje okaraktetise kao tesko ubistvo u pokusaju. Ne uzima se pistolj u ruke i puca u mladica u po bela dana radi zastrasivanja, to jeste tesko ubistvo u pokusaju, otkud pravo nekome da oduzme zivot drugome, srecom, nije uspeo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika