Pretres crnogorskom državljaninu za pokušaj silovanja devojke zakazan za početak septembra

Nakon podizanja optužnice protiv crnogorskog državljanina M. K. (38), osumnjičenog za pokušaj silovanja Novosađanke na nasipu kod Šodroša, zakazan je glavni pretres koji će biti održan 6. septembra.
Pretres crnogorskom državljaninu za pokušaj silovanja devojke zakazan za početak septembra
Foto: 021.rs

M. K, koji ima prijavljeno boravište u Novom Sadu, 10. jula prošle godine pokušao je da siluje tada dvadesetogodišnju devojku, piše Dnevnik.

Sumnja se da su se napadač i žrtva upoznali nekoliko sati pre incidenta na ulici, na Limanu IV, kada joj je on prišao i započeo razgovor. Posle toga su otišli u jedan kafić na piće, a potom da se provozaju njegovim motociklom.

Tridesetosmogodišnjak je devojku, navodno, u ranim jutarnjim satima odvezao na Šodroš gde je, kada je zaustavio motor, od nje zahtevao oralni seks. Devojka je pokušala da pobegne, ali je M. K, prema nezvaničnim informacijama, uhvatio za kosu i vukao. Novosađanka je uspela da se otrgne, a prilikom bežanja pala je i lakše se povredila.
 
Slučaj je odmah prijavila policiji, ali je policija M. K. uhapsila tek 1. novembra, odnosno četiri meseca kasnije.
 
On je u pritvoru, a sudiće mu se za pokušaj silovanja. 
  • SUMP

    07.07.2023 10:57
    Nadam se da će nasilnik dobiti odgovarajuću kaznu.

    Devojke, PAMET U GLAVU!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika