FOTO: Zaplenjeno sedam i po kilograma različitih narkotika, uhapšeno pet osoba

Novosadska policija je u više akcija zaplenila sedam i po kilograma različitih narkotika i uhapsila pet osoba, objavljeno je danas.
U saopštenju je navedeno da je policija našla 3,4 kilograma marihuane, više od dva kilograma amfetamina, više od kilogram kokaina, oko kilogram ekstazija, hašiš i psihoaktivne pečurke.
Uhapšeni su D. R. (23), O. Č. (55) , M. B. (25), I. S. (44) i K. K. (37) iz Beograda, piše u saopštenju.
Pronađene su, takođe, tri digitalne vage, jedna drobilica za marihuanu i znatna suma novca za koji se sumnja da potiče od prodaje narkotika.
 
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivične prijave, višem javnom tužiocu u Novom Sadu

Teme

droga
  • T.K.

    07.07.2023 17:35
    Jezivo je sta ti mladi ljudi sebi dozvoljavaju i sta trpaju u sebe.
    Jedna stvar je popiti 2-3 pica, a od ovih uzasa bukvalno mogu da skrenu!
  • Voja

    07.07.2023 16:02
    Ha ha uvek pred exit budu ovakva hapšenja,dodju likovi sa strane da diluju na svoju ruku,pa ne može tako zna se ko ima licencu!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika