Hitna pomoć tokom Exita imala ukupno 212 intervencija: Zabeležen samo jedan ozbiljniji slučaj

Novosadska Hitna pomoć je za četiri dana Exit festivala imala 212 intervencija, među kojima skoro da nije bilo ozbiljnijih slučajeva.
Hitna pomoć tokom Exita imala ukupno 212 intervencija: Zabeležen samo jedan ozbiljniji slučaj
Foto: 021.rs
U novosadske bolnice je prevezeno 12 posetilaca festivala, pretežno zbog sumnje na moguće prelome, jer se radilo uglavnom o uganućima.

Kako za 021.rs navodi doktorka Nikolina Marić iz Hitne pomoći, ukupan broj intervencija je manji nego ranijih godina.

Jedini teži slučaj se desio u nedelju ujutru i to posle završetka programa trećeg dana festivala, kada je oko 8:40 časova na takozvanom "afterpartiju" sa jednog od unutrašnjih bedema ka Bastionu pao Belgijanac.
 
Njemu su konstatovani višestruki prelomi i kontuzione povrede i nalazi se na lečenju u Kliničkom centru Vojvodine.
 
Poslednje večeri festivala bile su 64 intervencije i, kao i prethodnih dana, uglavom se radilo o slučajevima prekomerne upotrebe alkohola, umoru, vrtoglavici i sličnom. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika