Četiri sudara u sat vremena u Novom Sadu: Biciklista naleteo na pešaka, sudaraju se vozači

Četiri osobe povređene u u četiri udesa koja su se jutros u razmaku od samo sat vremena dogodila u Novom Sadu i u okolini.
Četiri sudara u sat vremena u Novom Sadu: Biciklista naleteo na pešaka, sudaraju se vozači
Foto: 021.rs

Kako za 021.rs navodi portparol novosadske Hitne pomoći dr Zoran Krulj, 30-godišnji biciklista povređen je u udesu koji se jutros u 6.50 dogodio na uglu Đorđa Zličića i Partizanske ulice.

Ovaj muškarac zbrinut je i prevezen na odeljenje hirurgije Urgentnog centra.

Sudar pešaka i bicikliste dogodio se u 7.30 u Braće Jovandić, kod picerije Ćao. Povređen je 36-godišnji muškarac, koji je zbrinut i prevezen u Urgentni centar.
 
Ni 10 minuta kasnije Hitna pomoć je intervenisala između Rumenke i Bačkog Petrovca, na skretanju za Plantu. U sudaru dva vozila povređen je 33-godišnji putnik, koji je nakon zbrinjavanja prevezen u Urgentni centar.
 
U sudaru dva vozila koji se nešto pre 8h dogodio na uglu Futoške ulice i Braće Ribnikar povređen je 33-godišnjak. I njega je lekarska ekipa prevezla u Urgentni centar, nakon zbrinjavanja.
  • depandans

    11.07.2023 13:28
    nervoza u tigru
  • Aca

    11.07.2023 12:06
    Jelisaveta
    Ne znate šta se dogodilo, nemojte lupetati.
  • Милан

    11.07.2023 11:17
    Хајде мало полако
    Некад је у Банату и Бачкој постојала изузетна вештина споре вожње бицикла. Сад пешак треба да има психолошке припреме за излазак на улицу због неких махнитих возача бицикала. Ко непрепаднут пређе бициклистичку стазу на долми код улаза у Штранд је добро прошао. Због појединих манијака на бициклу би требало тамо поставити гвоздени лавиринт за успорење бицикла као што је био на некадашњем пружном прелазу на Новом Насељу.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika