Mladić ranjen u kladionici na Sajlovu u stabilnom stanju, u toku potraga za počiniocem

Novosadska policija traga na osumnjičenim za ubadanje dvadesetosmogodišnjeg K. N. u kladionici na Sajlovu, saznaje 021.rs.
Mladić ranjen u kladionici na Sajlovu u stabilnom stanju, u toku potraga za počiniocem
Foto: 021.rs
Napadnuti je zadobio ubod u leđa. U Kliničkom centru Vojvodine za 021.rs kažu da je pacijent u tu zdravstvenu ustanovu dovezen kolima Hitne pomoći. 
"Bolesnik je primljen sa telesnim povredama u vidu ubodne rane u predelu glutealne regije i ruke. U trenutku ovog izveštavanja u toku je dijagnostika i opservacija. Pacijent je hemodinamski stabilan", kažu u KCV.
Prethodno je portparol Hitne pomoći, doktor Zoran Krulj, rekao za 021.rs da je njihova ekipa intervenisala u kladionici "Ambasador" u Ulici Mare Branković 7.
 
"U kladionici je u 11.54 časova zatečen muškarac star 28 godina sa ubodnom ranom koju je zadobio od nekog oštrog predmeta. On je nakon inicijalnog zbrinjavanja na licu mesta prebačen na odeljenje hirurgije Kliničkog centra Vojvodine", navodi Krulj.
 
Policija je obavila uviđaj.
  • Buba

    19.07.2023 17:57
    Sajlovo
    Bas mecudi sajlovo .najgori su

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika