Policija ekspresno pronašla osumnjičene za ubadanje mladića na Sajlovu, krili se na groblju

Novosadska policija je na Gradskom groblju posle 13 časova uhapsila A. R. (28) i N. R. (19), dvojicu osumnjičenih za ubadanje 28-ogodišnjeg mladića u kladionici na Sajlovu.
Policija ekspresno pronašla osumnjičene za ubadanje mladića na Sajlovu, krili se na groblju
Foto: 021.rs
Kako 021.rs saznaje, policajci su nakon incidenta krenuli u potragu za napadačima u ovom delu grada i ubrzo ih pronašli sakrivene u okviru kompleksa groblja na Rumenačkom putu.

Oni su privedeni u stanicu i sledi saslušanje i utvrđivanje koji je od njih dvojice potegao nož i ubo 28-ogodišnjaka u donji deo leđa i ruku.

Prema nezvaničnim informacijama, uhapšeni su braća i od ranije su poznati policiji po raznim krivičnim delima.

U Kliničkom centru Vojvodine su za 021.rs ranije naveli da se ranjeni mladić nalazi na pregledima u Urgetnom centru.
 
"Primljen je sa telesnim povredama u vidu ubodne rane u predelu glutealne regije i ruke. U trenutku ovog izveštavanja u toku je dijagnostika i opservacija. Pacijent je hemodinamski stabilan", naveli su iz KCV-a.
 
U Hitnoj pomoći su za 021.rs rekli da je njihova ekipa u 11.54 časova intervenisala u kladionici "Ambasador" u Ulici Mare Branković 7 gde je zatečen mladić star 28 godina sa ubodnom ranom. 
  • Изногуд

    18.07.2023 21:39
    @Ajme Nama
    Значи "велики вођа", који се не пита низашта, отвара апотеке, гробља и кладионице?
    А ако дођу на власт ови још напреднији, тога неће бити?
  • tako su im preci

    18.07.2023 20:50
    bezali od medjeda
    Jel su se i pravili mrtvi?
  • Zabraniti

    18.07.2023 20:45
    Treba cim se promeni ova vlast zakonom zabraniti kladionice ili se svesti na minimum jednu za ceo grad i to je to. U Kanadi na primer u Alberti imaju samo u rezervatu. I Americi ako ne racunamo Vegas kao grad kocke sve je svedeno van grada i tako da je strogo zabranjen ulaz maloletnim licima. Znaci svesti jednu za ceo grad i to van grad sto dalje ako bas mora. Zatim zabraniti ulaz maloletnim licima strogo postaviti kamere i detektore za orzuje i redovno da stoji patrola policije ispred. Pa kome se kocka i kladi neka taljiga na kraj grada u neku njivu da trosi pare. I to u naj naj gorem slucaju tako nesto dozvoliti. Ali u protivnom bi naj bolje bilo ukinuti zakonom totalno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika