Sudar automobila i skutera, kola zakačila devojčicu na biciklu

Ekipe Hitne pomoći intervenisale su u subotu zbog tri saobraćajne nezgode u Novom Sadu.
Sudar automobila i skutera, kola zakačila devojčicu na biciklu
Foto: 021.rs
Nešto pre 11 sati, u udesu na uglu Lukijana Mušickog i Kisačke ulice, povređene su dve žene.

Kako za 021.rs kaže portparol Hitne pomoći doktor Zoran Krulj, 26-godišnja trudnica je nakon pregleda dobila uput za Betaniju, dok je 42-godišnja žena zbrinuta i zatim prevezena u Urgentni centar, na hirurgiju.

Oko 15.25h, u sudaru automobila i skutera, na uglu Bulevara Jaše Tomića i Ulice Jovana Hranilovića, povređene su žene stare 38 i 29 godina. Obe su, nakon što im je ukazana pomoć, prevezene u Urgentni centar, na hirurgiju.   
 
Oko 16 časova, na uglu Janka Čmelika i Janka Veselinovića, automobil je zakačio 14-godišnju devojčicu na biciklu. Ona je pregledana i nije imala vidljive povrede.

Teme

udes
  • Goki

    23.07.2023 04:13
    Bravo ponosni mrzitelji biciklista. Jeste li ponosni jos uvek. Osokolio vas sns na turbo folk kruznom toku sa izmisljenim znakovima. Poceli ste i decu gaziti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika