Osumnjičeni za udes kod Spensa u kom je teško povređen pešak brani se sa slobode

J. J. (80), koji je osumnjičen da je 18. jula na pešačkom na uglu Sutjeske i Maksima Gorkog kolima udario i teško povredio A. Č. (47), nakon zadržavanja do 48 sati pušten je da se brani sa slobode.
Osumnjičeni za udes kod Spensa u kom je teško povređen pešak brani se sa slobode
Foto: 021.rs
Njemu je oduzeta vozačka dozvola.
Kako piše "Blic", on se tereti za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.
A. Č je sa teškim telesnim povredama u kritičnom stanju prebačen u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine. On je zadobio politraumu sa vodećim povredama glave i lica i grudnog koša. 
 
Slučaj je preuzelo Više javno tužilaštvo u Novom Sadu.

Teme

udes
  • Micika

    23.07.2023 11:12
    Zemljo čemera!,,Osumnjičeni,,!Taksiraju po gradu u 83.-oj.Koliko dozvola kojim izdaju oni koji trguju dušama ljudskim?
  • Bljuc

    23.07.2023 11:08
    Godine nisu nikakva prepreka za vitalnost i dobru voznju ako covek vodi racuna o sebi. U Nemackoj puno baka i deka vozi mnogo bolje nego dobar deo mladih kod nas. Godine ne znace nista, mozes biti debil i sa 18 i sa 85.
  • Markes

    23.07.2023 10:41
    Kao za početnike
    Mislim da treba uvesti sva ograničenja penzionerima kao za početnike. Da ne smeju voziti od 23 do 06. Da mora biti sa njima neko u vozilu ko je punoletan i ima vozačku. Da ne smeju voziti kola sa motorom jačim od 65kw itd. I da lekarski bude rigorozniji u njihovom slučaju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika