Muškarac povređen prilikom naglog kočenja autobusa, oboren motociklista

Šest osoba, među kojima je i jedno dete, povređeno je u saobraćajnim nezgodama koje su se juče desile u Novom Sadu i okolini.
Muškarac povređen prilikom naglog kočenja autobusa, oboren motociklista
Foto: 021.rs

Prvi udes se desio već pre 8h u Sremskim Karlovcima kada je automobil naleteo na jednaestogodišnjaka koji je zadobio lakše povrede.

Biciklistkinja (52) oborena je na Bulevaru cara Lazara kod Nisove pumpe, u 10.45h. Doktorka Hitne pomoći Nikolina Marić kaže za 021.rs da je povređena žena zbrinuta na mestu nezgode.

Nešto posle 14 časova, muškarac (67) zadobio je povrede prilikom pada u gradskom autobusu usled naglog kočenja, na Bulevaru Mihajla Pupina, kod Bazara. On je u svesnom stanju prevezen u Urgentni centar. 
 
Motociklista (26) povređen je kada ga je oko 20h na mostu Duga oborio automobil. Dr Marić kaže za 021.rs da je povređeni mladić zbrinut na licu mesta, a potom prevezen na odeljenje hirurgije Urgentnog centra Kliničkog centra Vojvodine.
 
Desetak minuta posle 20h biciklista je oborio pešakinju (48) na Bulevaru oslobođenja, ispred zgrade NIS. Zbog pretrpljenih povreda, žena je prevezena na hirurgiju. Dr Marić kaže da je pacijentkinja bila u svesnom stanju. 
U sudaru dva vozila oko 21h na Bulevaru patrijarha Pavla, kod Šelove pumpe, povređen je osamnaestogodišnjak. On je zbrinut na mestu sudara i u svesnom stanju prevezen na hirurgiju.

Teme

udesi
  • Zemlja čudesa

    04.08.2023 10:08
    Motoraši
    Gomila njih divlja ulicama, posebno u večernjim i noćnim satima kada je saobraćaj proređen. Na mostu Slobode voze kao da su na trkačkoj stazi. Mnogi ne nose zaštitnu opremu "jer im je vruće". Realno, oni su opasnost po ostale učesnike u saobraćaju.
  • Jaro

    04.08.2023 08:43
    ala ce biti povreda kad krenu ovi sa probnom da voze!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika