FOTO Dva mladića ranjena u Petrovaradinu, policija traga za svim učesnicima sukoba

Dva mladića ranjena su u sukobu koji se sinoć oko 23 časa dogodio na mostu u Preradovićevoj ulici, saznaje 021.rs.
FOTO Dva mladića ranjena u Petrovaradinu, policija traga za svim učesnicima sukoba
Foto: 021.rs
Novosađanin star 24 godine zatečen je sa ubodnim ranama u Ulici Podunavskog odreda, dok je drugi mladić star 26 godina, sa prebivalištem u Petrovaradinu, zatečen ranjen na mostu. 
 
Za drugog mladića još nije utvrđeno kakve je tačne povrede zadobio, jedino se zna da se radi o ubodnim ranama. 
Doktorka Hitne pomoći Nikolina Marić kaže za 021.rs da su njihove dve ekipe intervenisale u 23.20 časova u Preradovićevoj ulici. Na licu mesta su zbrinuli dve muške osobe i u svesnom stanju ih prevezli u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.
Kako 021.rs nezvanično saznaje, policija intenzivno traga za svim učesnicima sukoba i radi na utvrđivanju toga šta se dogodilo. 
 
Svedoci su rekli da su se čuli zvuci koji liče na pucnjavu.
 
Dodajamo i da se, prema nezvaničnim informacijama, najverovatnije radi o sukobu navijača. 
 
 
Na mostu u Preradovićevoj ulici nedaleko od Bloka 8 gde se dogodio obračun, na trotoaru se mogla videti velika količina krvi, a policija je do kasno radila uviđaj. 
 
 
Više informacija se očekuje nakon saopštenja policije.
  • *

    11.08.2023 15:56
    Biti navijač znači da se od ranih nogu nisi nigde uklopio i bio glup za školu. Da je tvoju neprilagođenost uočila jedna od DB-ovskih organizovanih kriminalnih grupa što deluju sa tribina i sektaški te vrbovala dajući ti osećaj pripadnosti. Iskoristili te prvo za škrabanje navijačkih, nacionalističkih i ratno-huškačkih grafita i murala, onda te "usmerili" u kakav kik-boks klub (večito pokriće za razvoj kriminalaca od karijere) kako bi bolje mlatio neistomišljenike, što na stadionima, što na ulici... Kad se "dokažeš" izmlativši par politički nepodobnih, onda dobiješ posao na vratima kluba, pa im diluješ za procenat. Ako si baš "lud & za***an", dobiješ zadatak da eliminišeš neke ozbiljne igrače i posle toga ti srede bekstvo u CG, Bosnu, Maltu... A možda im lakše da i tebe samo roknu putem nekog sličnog sebi. Sve i da nisi dospeo do goreopisanih nizina, davati pare za ulaznicu mafiji što stoji iza imena Zvezde, Partizana, Vojvodine jednako je finansiranju kriminala. Svaki navijač u Srbiji treba da se tretira kao potencijalni zločinac. Do toga, jasno, neće doći jer - vrh vlasti, ali trebalo bi.
  • Srem

    10.08.2023 20:21
    Pezejac
    Da su braca Topic i dalje u Pezosu,znao bi se red mir kada mozes da predjes most..ovo danas opsta anarhija..
  • Petrovaradinac

    10.08.2023 20:07
    Kriminal kakvi ocevi takva i d
    Petrovaradin, pretenduje da bude mirno mesto, ali jos uvek su na slobodi, oni sto od kriminala zive. Takva su im i deca. Dok se narod ne pobuni i uzme govnjivu motku, ta buranija ce nesmetano terorisati sve. Policija, tuzilac i sudstvo nisu iz Srbije, znaju oni, da svi imaju svoj pib i rade za gazdu. Ali narod moze da bira.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika