Novosadsko tužilaštvo o dvostrukom ranjavanju u Petrovaradinu: Pokušaj teškog ubistva

Novosadsko Više javno tužilaštvo oglasilo se u vezi sa sukobom u Petrovaradinu koji se dogodio sinoć, a u kom su povređena dva mladića.
Novosadsko tužilaštvo o dvostrukom ranjavanju u Petrovaradinu: Pokušaj teškog ubistva
Foto: 021.rs
Kako navode u tužilaštvu, oko 23 časa u Podunavskog odreda u Petrovaradinu, na parking prostoru u blizini kućnih brojeva 6 i 8, došlo je do sukoba više NN lica a u kom sukobu su S. Š. i M. M. zadobili telesne povrede, u vidu većeg broja ubodnih rana, nakon čega im je ukazana medicinska pomoć u Urgentnom centru Kliničkog centra Vojvodine. 
"Na mesto događaja izašao je dežurni javni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, gde je potom u prisustvu policijskih službenika PU Novi Sad izvršen uviđaj i izuzeti su pronađeni tragovi i predmeti za koje se sumnja da su u vezi sa predmetnim događajem, koji je kvalifikovan kao pokušaj teškog ubistva", kažu u tužilaštvu.
Dodaju da više javno tužilaštvo u saradnji sa novosadskom policijom preduzima sve neophodne mere i radnje na prikupljanju dokaza i utvrđivanju identiteta izvršioca krivičnog dela.
 
Podsetimo da je doktorka Hitne pomoći Nikolina Marić rekla za 021.rs da su njihove dve ekipe intervenisale u 23.20 časova u Preradovićevoj ulici. Na licu mesta su zbrinuli dve muške osobe i u svesnom stanju ih prevezli u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.
 
Inače, svedoci su za 021 naveli da su se čuli zvuci koji liče na pucnjavu, a kako nezvanično saznajemo, najverovatnije se radi o sukobu navijača. 
  • Bogdan

    13.08.2023 19:09
    Vreme je...
  • Sliba53

    10.08.2023 13:03
    To se dešava kada predsednik javno izjavi da je nemoćan pred navijačima -kriminalcima.
    A protiv organizovanog kriminala objavljuje rat svake godine. Tu nije nemoćan.
    Dok se narod ne opameti neće biti bolje. Ako već nije kasno.
  • Dule

    10.08.2023 12:39
    Kada amateri pomisle da mogu sve sa zakonima i akcijama prikupljanja oruzija sve da rese i da ce takp sve biti u redu e onda imamo svaki dan ovo..Mi imamo krivicne zakone mozda najstroze u evropi to ljudi ne znaju i pitam vas jel smo bezbedni??Hocemo li sada akciju prikupljanja nozeva da radimo???Trula policija trulo i nestrucno tuzilastvo plus slab sud dovode do ovoga.Nasa policija je svedena na nabildovanu interventnu i amaterske tuzioce bez ikakvog integriteta.Njima je najvaznije samo da se zale do beskraja bez obzira na ishod zalbi..Sve drugo im je nevazno..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika