Novosađanin preminuo tokom vožnje u Kikindi

Novosađanin J.Š. (75) preminuo je tokom vožnje u Kikindi, nakon što mu je pozlilo.
Novosađanin preminuo tokom vožnje u Kikindi
Foto: 021.rs
On je u kolima bio sa suprugom, a kada je nesrećnom čoveku pozlilo, izgubio je kontrolu nad vozilom koje je udarilo u drvo.
Na lice mesta je ubrzo stigla lekarska ekipa, ali su mogli samo da utvrde smrt muškarca. Za sada nema informacija o tome da li je povređena i njegova supruga.
Telo muškarca odneto je na obdukciju u novosadski Centar za sudsku medicinu.
  • Realista

    14.08.2023 09:13
    postoji i drugačiji ishod
    Imam puno poštovanje prema mom prijatelju koji je u 70-im godinama, nakon prvog ozbiljnijeg incidenta sa automobilom (zaboravio je da je došao automobilom pa se vratio kući autobusom) otišao u SUP i vratio vozačku dozvolu iako je prošao lekarski pregled.
    Srećom, u ovom slučaju, pokojnik nije nikog ubio prilikom svoje smrti za volanom.
  • NS

    14.08.2023 07:33
    NS
    Nedavno je rečeno u komentarima da starim ljudima baš zbog toga ne treba izdavati vozačke al niko ne sluša. Krajnje je vreme da se i taj zakon menja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika