Futožanin optužen da je kao "Vidovita Marijela" ojadio ženu za 150.000 dinara u zlatu i novcu

Osnovno javno tužilaštvo u Smederevu podnelo je optužni predlog protiv D. N. (26) iz Futoga zbog prevare.
Futožanin optužen da je kao "Vidovita Marijela" ojadio ženu za 150.000 dinara u zlatu i novcu
Foto: Pixabay
Naime, optuženi je u toku novembra meseca 2020. godine od oštećene, koja je prethodno sa njim ostvarila kontakt po oglasu sa društvenih mreža pod nazivom "Vidovita Marijela", protivpravno prisvojio više zlatnih predmeta i novac u ukupnom iznosu od 120.000 dinara, a sve pod izgovorom da su navedene dragocenosti potrebne za sprovođenje rituala skidanja magije sinu oštećene koji se vrše preko zlata, novca i čitanjem molitvi u manastirima, piše Nova.rs.
Tužilaštvo je optužnim aktom predložilo da sud optuženome izrekne uslovnu osudu.
Takođe je predloženo i da ga osudi na novčanu kaznu i obaveže na vraćanje imovinske koristi pribavljene učinjenim krivičnim delom u iznosu od 150.000 dinara.
  • Hvi

    16.08.2023 16:00
    Kako se tačno utvrđena prevara? Kako se zna da magija nije uspešno skinuta? :)

    Pare oduzeti, a i jednu i drugu stranu išamarati. Budale.
  • Maroder

    15.08.2023 14:42
    Koliko je "vidoviti" Aleksandar ojadio ljudi i sada a i u buducnosti svojim megalomanskim projektima, kao i "stipanju" od tih projekata? I jos se otvoreno reklamira na tv.. Da li ce i on da mnogo da plati? Mislim kad dodju nasi?
  • SuperNova

    15.08.2023 14:33
    Bilo jednom..
    Početkom '90-ih na insistiranje moje rodjake, višenedeljno ubedjivanje, 'odosmo do Futoga da mi jedan "vidoviti-svima pogodio" pogleda u karte ... Davio me kao zmija žabu sa pitanjima dok je vrteo one karte, sve uz ratluk i kaficu da mi na kraju ništa ne reče :-)) ... Ovaj iz teksta mora da mu je unuk, nastavio porodično zanimanje, ili svi vidoviti žive u Futogu :-))

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika