Tinejdžer masovno krao po gradskom groblju - uhvaćen pošto je sa tezge uzeo mobilni telefon

Osamnaestogodišnji Novosađanin uhapšen je za čak 11 krađa, od kojih je jedna teška krađa, a sve su počinjene na gradskom groblju.
Tinejdžer masovno krao po gradskom groblju - uhvaćen pošto je sa tezge uzeo mobilni telefon
Foto: 021.rs
Policija sumnja da je on na groblju krao građanima novčanike i mobilne telefone, ali i stvari iz automobila na parkingu.
Uhapšen je neposredno pošto se, kako se sumnja, sa tezge sa cvećem ukrao mobilni telefon koji je policija pronašla i vratila vlasnici.

Protiv osumnjičenog će biti podneta krivična prijava u redovnom postupku.

  • komšinica

    18.08.2023 17:48
    Znate šta je bruka? To što smo mi dotle stigli, da mirino ne možemo da idemo na groblje, da nam deca nisu bezbedna u školi itd. mesto da se zapitamo šta nam je, šta nam se to i zašto dešava mi neprekidno raspravljamo o kojekavim obezbeđenjima. Nikakva obezbeđenja neće tu pomoći, potonuli smo kao društvo u bedu, korupciju, nemoral...
    I da vam ispričam šta mi se dva pita dogodilo na ulici. Zaustavi me klinac. Najpristojnije me upita da li imam kredita na mobilnom, treba da nazove hitno druga. Kada mi se ovo desilo drugi put potvrdila se samo moja sumnja da je to šema za mažnjavanje. Čuvajte se, matorci pogotovo. I ja spadam u tu kategoriju, da se neko ne naljuti!!!
  • Kakoreći

    18.08.2023 17:27
    Kada sam ja bio klinac
    Nikome nije ni palo na pamet da krade mobilne sa tezge
  • Novi Sad

    18.08.2023 17:03
    Zapuštena groblja
    Groblja su zarasla u šipražje i ne kosi se trava. Ne nasipa se zemlja nego se upada u rake jer se ne vide od trave.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika