Totalno pijan u Petrovaradinu izazvao saobraćajnu nezgodu

Novosadska policija je u protekla 24 časa iz saobraćaja na teritoriji Južnobačkog okruga isključila pet vozača i pet vozila, a zadržala dva vozača.
Totalno pijan u Petrovaradinu izazvao saobraćajnu nezgodu
Foto: Pixabay
Jednog je zadržala zbog ponavljanja ili nastavljanja vršenja prekršaja, a drugog zbog nasilničke vožnje.
Za nasilničku vožnju tereti se vozač koji je u Petrovaradinu, vozeći sa više od dva promila alkohola u organizmu, izazvao saobraćajnu nezgodu sa materijalnom štetom. 
Zadržani vozači će, uz prekršajnu prijavu, biti privedeni nadležnom prekršajnom sudiji.
 
Inačle, u protekla 24 časa na području Južnobačkog okruga dogodilo se šest saobraćajnih nezgoda, u kojima su tri osobe  lakše povređene. U istom periodu u Novom Sadu se dogodilo pet saobraćajnih nezgoda u kojima su tri osobe lakše povređene.
 
Policijska uprava u Novom Sadu je, 21. avgusta, na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala ukupno 417 prekršaja.
  • slucajni prolaznik

    22.08.2023 11:48
    ludara
    U Petrovaradinu cemo svi poginuti od teretnjaka i pijanih bahatih kretena

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika