Motociklista oboren u Petrovaradinu

Dvadesetdevetogodišnji muškarac oboren je danas u Petrovaradinu.
Motociklista oboren u Petrovaradinu
Foto: 021.rs
Portparol Hitne pomoći doktor Zoran Krulj kaže za 021.rs da je njihova ekipa intervenisala oko 13.40 sati na Karlovačkom drumu.
On je u svesnom stanju prevezen na Odeljenje hirurgije Urgentnog centra Kliničkog centra Vojvodine.

To je bila jedina saobraćajna nezgoda.

Teme

udes
  • Motorista

    25.08.2023 03:59
    Budala
    Neka budala juče ide sporo, oko 70 na sat od kružnog toka na Rumenačkom putu, ka onoj kasarni. Ja tako vozim jedno 150/160 i krenem da ga pretičem sa desne strane, kad kreten da žmigavac da pređe iz trake u traku. Mogao me je "oboriti". Sva sreća, pa me je video. Kad me je video budala stane. Koji kreten. Ja lepo vozim 150 po putu ograničenom na 70, a on hoće da pređe u desnu traku, jer neće da ga ovako dobri vozači, kao ja, pretiču sa desne strane pri 150. Kakav moron.
    Ovima što poštuju ograničenja, i ne pretiču sa desne strane, treba oduzeti dozvolu.
    Živeli motociklisti. Nek se oporavi svaki oboreni motociklista. Mi motociklisti znamo kako se prolazi između automobila na semaforima, kako se zaobilazi sa desne strane, kako se vozi bar 80 preko ograničenja. I onda ti glupavi spori vozači, što poštuju propise, otvore vrata dok se ja provlačim između njega i autobusa, započne preticanje, a da uopšte nije video mene koji sa 200 na putu do 80 dolazim odmah iza kamiona i pravo na preticanje. Umem ja da se vozikam i biciklističkom sa belom tablicom, a i po putu sa žutom tablicom. Volim rizik, a oni me, jadnog, ugrožavaju poštovanjem tzv. "Saobraćajnih propisa". Lepo im je onaj u Lik Beson filmu rekao da su ograničenja tu napisana za skejtbord.
    Nemoj slučajno da policija proveri jesmo li izvadili prigušivač iz auspuha. Tako mi je brži i bolje pretiče s desne strane. A budu li u to dirnuli, odma' ću da ih prijavim mojim Narcos-ima u sezoni 12, pa da ga suspenduju, možda ga i otpuste!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika