Napadaču koji je izbo muškarca na Adamovićevom naselju produžen pritvor

Pedesettrogodišnjem M.D. iz Novog Sada, koji se sumnjiči da je sredinom maja pokušao nožem da ubije J. U. (43) na Adamovićevom naselju, produžen je pritvor do 13. septembra.
Napadaču koji je izbo muškarca na Adamovićevom naselju produžen pritvor
Foto: 021.rs
Kako piše Dnevnik, M.D. se sumnjiči da je 14. maja nakon verbalne rasprave u jednoj napuštenoj kući oštrim predmetom naneo više ubodnih rana J.U.
On je nakon hapšenja saslušan, nakon čega mu je određen pritvor zbog mogućnosti uticaja na svedoke i zbog okolnosti koje ukazuju da bi mogao da ponovi krivično delo.
Sukob između M.D. i J.U. dogodio se oko 23 časa u jednoj kući u Ulici Tone Hadžića, gde su se njih dvojica posvađali, nakon čega je došlo do ubadanja.
 
J. U. je, iako povređen, napustio taj objekat i otišao Ulicom cara Dušana ka Bulevaru cara Lazara, gde mu je ekipa Hitne pomoći ukazala pomoć.
 
Povređenom muškarcu su u KCV-u konstantovane višestruke ubodne rane u predelu grudnog koša i abdomena.
 
Više javno tužilaštvo u Novom Sadu je kvalifikovalo ovo kao pokušaj ubistva, što je kažnjivo zatvorom u trajanju od pet do 15 godina.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika