FOTO: "Punto" se sudario sa šlep-službom, pa zapalio na auto-putu Novi Sad-Subotica, povređen vozač

Automobil marke "punto" izgoreo je nakon saobraćajne nezgode na auto-putu Novi Sad - Subotica.
FOTO: "Punto" se sudario sa šlep-službom, pa zapalio na auto-putu Novi Sad-Subotica, povređen vozač
Foto: 021.rs
Kako 021.rs saznaje, u ovoj nezgodi koja se dogodila nešto pre 10 časova je povređena jedna osoba koju je zbrinula novosadska Hitna pomoć. 
U ovom sudaru, koji se dogodio posle naplatne rampe u smeru ka Subotici, učestvovao je automobil "punto" koji je, prema navodima svedoka, udario u šlep-službu, nakon čega je došlo i do požara na puntu.
Muškarac koji je bio unutra je uspeo da izađe na vreme.
 
 
Portparol Hitne pomoći doktor Zoran Krulj kaže za 021.rs da je njihova ekipa pomogla muškarcu starom 52 godine.
 
"Došlo je do sudara automobila i šlep-službe, a potom i požara na vozilu. Bili su prisutni vatrogasci i policija, a naša ekipa je zbrinula muškarca iz automobila. On je nakon toga prebačen na Odeljenje hirurgije Urgentnog centra Kliničkog centra Vojvodine", navodi Krulj.
 
Kako su za 021.rs naveli svedoci, nakon sudara i požara veći deo punta je brzo izgoreo, tako da su novosadski vatrogasci po dolasku na ovaj deo auto-puta samo ugasili plamen. 
 
Na ovom delu auto-puta Novi Sad - Subotica je nakon sudara i zbog uviđaja došlo je do manjih sabraćajnih gužvi u smeru Subotice.

Teme

udes
  • Jovan

    29.08.2023 12:04
    Ide gas!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika