Nepoznati muškarac poginuo na auto-putu kod pumpe Minut

Jedan muškarac poginuo je u tri sata posle ponoći na auto-putu kod Novog Sada.
Nepoznati muškarac poginuo na auto-putu kod pumpe Minut
Foto: 021.rs
Portparol Hitne pomoći, doktor Zoran Krulj, za 021.rs navodi da je njihova ekipa mogla samo da konstatuje smrt na licu mesta.

Saobraćajna nesreća se dogodila u delu auto-puta Novi Sad - Beograd, nedaleko od pumpe Minut, u smeru ka Kovilju.

"Intervenisali smo u 2.55 časova po pozivu policije na auto-putu zbog oborenog pešaka. Naša ekipa je na licu mesta mogla samo da konstatuje smrt muškarca nepoznatog godišta i identiteta", kaže Krulj.
 
Policija se još nije oglasila u vezi sa ovom nesrećom.
 
Dodajmo da su tokom protekle noći bile još dve saobraćajne nezgode u kojima su povređeni motociklista i pešak.
 
Hitna je intervenisala u 22.34 časova na uglu ulica Milenka Grčića i Kornelija Stankovića, gde je oboren motociklista. Mladić star 17 godina je nakon zbrinjavanja na licu mesta prevezen na Odeljenje dečije hirurgije Dečije bolnice.
 
Skoro istovremeno, u 22.27 časova, na uglu ulica Gorana Kovačića i Petefi Šandora oboren je pešak star 35 godina. On je posle pružene pomoći na licu mesta prevezen na Odeljenje hirurgije Urgentnog centra Kliničkog centra Vojvodine.
 
Podsetimo da je ovim udesima nastavljen niz saobraćajnih nezgoda u protekla 24 sata u kojima je povređeno više pešaka, biciklista ili vozača trotineta.
 
Naime, Hitna pomoć je u sredu u 10 časova zbrinula oborenog biciklistu starog 32 godine, zatim nešto posle 13 časova na Telepu oborenu devojku koja je bila na trotinetu i posle 18 časova u Futogu sedamdesetrogodišnju pešakinju u Futogu.

Teme

udes
  • w/e

    07.09.2023 14:33
    @Rade
    O kakvoj bahatosti se tacno radi? Pesacima je zabranjeno kretanje po auto-putu.
  • Rade

    07.09.2023 09:47
    Samo zbog ovakvih stvari je potrebna promena vlasti koja podržava bahatost i nasilje u svakom pogledu!
  • Hm

    07.09.2023 09:40
    Pjesak na pumpi van grada?
    Da nije izguran iz auta? Ima li svjedoka?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika