Jedan mladić oboren sa bicikla u Branka Bajića, drugi kolima naleteo na semafor na Novom naselju

Biciklista je oboren sinoć u Ulici Branka Bajića, dok je na Bulevaru vojvode Stepe automobil udario u semafor.
Jedan mladić oboren sa bicikla u Branka Bajića, drugi kolima naleteo na semafor na Novom naselju
Foto: 021.rs
Portparol Hitne pomoći doktor Zoran Krulj kaže za 021.rs da su zbrinuli dve osobe koje su povređene u ovim sudarima.
U 20:37 časova na uglu Ulice Branka Bajića i Bulevara Evrope oboren je biciklista. U ovoj nezgodi je povređen mladić star 20 godina.
 
Hitna pomoć ga je nakon zbrinjavanja na licu mesta u svesnom stanju prevezla na Odeljenje hirurgije Kliničkog centra Vojvodine.
Druga saobraćajna nezgoda je bila na Bulevaru vojvode Stepe, kod Ekskluziva, u 00.07 časova, gde je automobil udario u semafor.
 
Povređen je mladić star 25 godina koji je nakon pružene pomoći na licu mesta prevezen na Odeljenje hirurgije Kliničkog centra Vojvodine.
 
Portparol Hitne pomoći kaže i da su imali intervenciju i 00.55 časova u Fruškogorskoj 47 po pozivu policije i vatrogasaca zbog pada sa četvrtog sprata.
 
Njihovi lekari su na licu mesta zbrinuli mladića starog 21 godinu koji je potom prebačen na Odeljenje reanimacije u Urgentnom centru.

Teme

udes
  • Stanarka ulice B.B.

    14.09.2023 18:32
    Užasno
    Ja mislim da je ulica B. Bajiča jedna od najprometnijih ulica pešak treba dobro da se zapita kuda da prođe ili će bicikl naletjeti natebe ili od kera moraš paziti da te ne ujede jer ih ima nenormalno mnogo,to je jedna strana ulice a druga načićkana lokalima prolaza skoro da i nema ,stanari koji žive tu od lokala ni u zgradu uči nemogu ,buka od pre podne do kasno u noć.
  • Novosadski

    14.09.2023 12:24
    Ono sto sam ja do sada uspela da zapazim je da pesaci ne znaju da se ponasaju, hodaju po biciklistickim stazama, uopste ne gledaju levo-desno, zadrzavaju se na njima, i to masovno rade. Biciklistu jos nisam videla da divlja i pravi probleme, a vozim bicikl godinama vec po Novom Sadu.
  • G pen

    14.09.2023 11:15
    Ah, ta ulica Branka Bajica, da li su se stanari naucili cemu sluzi biciklisticka staza i da nije namenjena za setnju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika