Policija će podneti četiri krivične prijave za tuču u "MaxBet Areni"

Novosadska policija će podneti četiri krivične prijave zbog tuče u kladionici "MaxBet Arena".
Policija će podneti četiri krivične prijave za tuču u "MaxBet Areni"
Foto: 021.rs
Kako nezvanično saznaje 021.rs iz MUP-a, u kladionici je došlo do tuče između četvorice muškaraca, po dvojice sa svake strane.
U tuči su učestvovala dvojica muškarca stara 36 godina, jedan star 37, i jedan dvadesetčetvorogodišnjak.
 
Na licu mesta su dvojica učesnika tuče privedena.
U policiji kažu da su prilikom intervencije zatečena dva povređena lica s lakšim telesnim povredama, od kojih je jedno zbrinuto od strane Hitne pomoći.
 
Iz Hitne pomoći i Urgentnog centra su za 021.rs ranije saopštili da je M.M. (37) nakon zbrinjavanja povreda glave, vrata i desne ruke pušten na kućno lečenje.
 
Policija će u konsultaciji sa tužilaštvom protiv svih četvorice podneti krivične prijave zbog nasilničkog ponašanja u redovnom postupku.

Takođe, nastavlja se istraga radi utvrđivanja svih okolnosti tuče u kladionici "MaxBet Arena" na Bulevaru oslobođenja 129.

  • Dzoni

    25.09.2023 12:02
    Ovo je tek pocetak, kakvo vreme dolazi... "necete imati nista i bicete srecni" svi koji misle da je ovo sistem u kome im je lepo uskoro ce videti pravo lice agende koja dolazi a za koju se zalazu nasi vlastodrsci, niko tu od glavesina nije bitan i svi ce otici kroz slinvik u kanalizaciju...ali ne brinite, parizera ce biti
  • Boris

    23.09.2023 15:43
    NN
    Ovo mu je tek pocetak.. opet je pobegao na mesec dana.. a ceo ns zna da je u romanticnoj vezi sa menadzmentom (deda) koji je bolesta i pali ga mali patuljak sa bradom. Videcemo da li ce mu i ovo resiti
  • Www

    23.09.2023 12:27
    Zasto niste napisali da su lica vec poznata policiji !!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika