Pet osoba povređeno u udesima, među njima i tinejdžer u Sremskoj Kamenici

Pet osoba je povređeno danas u tri saobraćajne nezgode.
Pet osoba povređeno u udesima, među njima i tinejdžer u Sremskoj Kamenici
Foto: 021.rs
U 9.21 na Rumenačkom putu, poske nadvožnjaka ka Rumenci u sudaru dva vozila povređena je dvadesettrogodišnja devojka.
Portparol Hitne pomoći dr Zoran Krulj kaže za 021.rs da je ona pregledana na licu mesta, te da nije bilo potrebe za transportom u Urgentni centar. 
U 14.19 u Vojvode Putnika posle NIS-ove pumpe u Sremskoj Kamenici takođe su se sudarila dva vozila.
 
Povrede su zadobili muškarac od 44 godine, žena od 43 godine i šesnaestogodišnji tinejdžer.
 
Žena i muškarac su prevezeni u Urgentni centar na Odeljenje hirurgije, a šesnaestogodišnjak u Dečiju bolnicu na hirurgiju.
 
Potom je u 14.25 sati u Miše Dimitrijevića 4 povređen je četrdesetosmogodišnji motociklista. I on je u svesnom stanju prevezen u KCV.
 

Teme

udes
  • Marko

    27.09.2023 00:24
    Maco nazad u prvi osnovne
    Maco jesi u pravu ali sestro slatka jesi bas toliko nepismena. Pročitaj komentar. Pa nisi nijednu rečenicu sklopila a da je pismeno napisana.
  • Predvece

    26.09.2023 22:34
    Bul Osl. i kralja Petra.. biciklista se zaleteo posred raskrsnice (DA VEROVALI ILI NE!!!) hteo valjda da podigne malo adrenalin i zakuca se u auto koji je stajao i cekao da skrene levo.. Smatram da i biciklisti trebaju biti obuhvaceni zakonom i odgovarati za prekrsaje. Totalna budalina a neko zbog njega u zatvor da ide
  • Maca

    26.09.2023 20:45
    Rumenacki put
    Dok neko bas nenastrada ova deonica puta prema Rumenci nikoga bas nezanoma,nema dana da na ovom nadvoznjaku nebude neko cukanje.Neznam u cijoj je naleznosti ,ali ovu deonicu podhitno treba da resite dali grad ,pokrajina ili republika resavajte .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika