Devojka iz okoline Bečeja varala građane: Naplaćivala zakup stanova koji nisu njeni

Dž. S. (20) iz okoline Bečeja uhapšena je zbog sumnje na prevaru sa stanovima.
Devojka iz okoline Bečeja varala građane: Naplaćivala zakup stanova koji nisu njeni
Foto: Pixabay
Policija sumnja da je ona prevarila troje građana tako što je od njih uzimala novac za navodni zakup stanova, koje ne poseduje.

Određeno joj je zadržavanje do 48 sati.

Uz krivičnu prijavu, biće privedena osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu.

  • Milan

    29.09.2023 17:08
    Napredna
    Mnogo je preduzimljiva za svoje godine,bce Drzavna sekretarka jedom od nje.
  • Himzo

    29.09.2023 16:48
    Ako stvarno krenu da zatežu stanodavce za porez, kao što su najavili, neka deo tih sredstava preusmere u formiranje registra stanodavaca. Ne bi baš svi podaci morali da budu javni (niti je dozvoljeno zakonom) , ali bi svaki potencijalni zakupac morao da bude u mogućnosti da vidi da li je određena nekretnina već u zakupu, i do kog datuma. Takođe, treba formirati i registar brljavih podstanara (i s njima povezanih lica), kako se ne bi dešavalo da urnišu jedan stan, pa pređu u drugi itd. Ko napravi štetu i pobegne, neka dobije doživotnu zabranu stanovanja u tuđoj nekretnini. Taj registar proširiti i na državljane BiH i CG.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika