Odloženo suđenje Novosađaninu koji je pijan prošao osam puta kroz crveno i udario policijski auto

Novosađanin R.B. (53) koji se tereti za ugrožavanje javnog saobraćaja, nepružanje pomoći licu povređenom u nezgodi i napad na službeno lice, predložio je tužilaštvu sporazum o priznanju krivice.
Odloženo suđenje Novosađaninu koji je pijan prošao osam puta kroz crveno i udario policijski auto
Foto: 021.rs
Kako piše Dnevnik, u Osnovnom sudu u Novom Sadu bio je zakazan glavni pretres koji nije održan jer je branilac okrivljenog, advokat Milenko Radovanov, molio odlaganje zbog obaveza koje ima pred sudovima u Staroj Pazovi i Zrenjaninu, te je naredni glavni pretres zakazan za 29. novembar.
Na prethodnom ročištu održanom u julu mesecu, na predlog odbrane, okrivljenom je ukinut pritvor i zamenjen merom zabrane napuštanja stana uz primenu elektronskog nadzora.
Ovaj pedesettrogodišnji Novosađanin je uhapšen 3. decembra prošle godine, nešto pre ponoći, nakon policijske potere. Priveden je jer se nije zaustavio na znak saobraćajne policije, već je pokušao da pobegne i, pritom, kako se sumnja, osam puta prošao na crveno svetlo na semaforu.
 
Sumnja se, takođe, da je udario u policijski auto i tako lakše povredio dvojicu policijskih službenika, a da je zatim audijem pokušao da udari još dvojicu policajaca koji su ga zaustavljali. I njih dvojica su zadobila lake telesne povrede.
 
Osumnjičeni je zaustavljen na raskrsnici Bulevara oslobođenja i Ulice Narodnog fronta, a alkotestiranjem je utvrđeno da je imao 1,2 promila alkohola u organizmu.
  • Steva

    01.10.2023 08:52
    sistem nije zakazao
    Ništa od toga nema i možete mu pljunuti pod prozor,nego policijo saobraćajna i komunalna hvataj ti i kažnjavaj one što se parkiraju na pešačkoj stazi pored kvantaša i drugim perifernim delovima grada,kao i one što voze biciklove kroz pešačku zonu,to su neprijatelji države i rušioci pravnog poredka.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika