Suđenje za pokušaj ubistva: Optuženi tvrdi da je oštećenog ubo "samo jednom u zadnjicu"

Suđenje A. K. (27) iz Kule i L. P. (28) iz Novog Sada za pokušaj ubistva počelo je u novosadskom višem sudu.
Suđenje za pokušaj ubistva: Optuženi tvrdi da je oštećenog ubo "samo jednom u zadnjicu"
Foto: 021.rs

Oni se terete da su aprila prošle godine na Bulevaru oslobođenja ispred kladionice pokušali da ubiju tridesetosmogodišnjeg Kuljanina, tako što su ga izboli nožem, prenosi Dnevnik.

Prvookrivljeni A. K. je priznao da je oštećenog ubo, ali, kako je naglasio samo jednom, i to u zadnjicu  i nije mogao da objasni otkud na telu oštećenog sedam ubodnih rana. 

Osim A. K. i L. P. na optuženičkoj klupi nalaze se i R. R. (26) i A.T. (41) koji se terete za pomoć učiniocu posle krivičnog dela. 
 
Suđenje se nastavlja danas. 
  • Ociju bez

    11.10.2023 14:58
    @razuma bez

    Sve, sve ali ti si izgleda ociju bez. Iako prezirem te navijace, za konkretno taj dogadjaj postoji ceo snimak tog incidenta i na njemu se vidi da ni u jednom slucaju nije hteo niti ku je gurao baklju u usta.
  • sale

    11.10.2023 10:47
    razuma bez
    Onomad se jedan, sto je coveku pokusavao da ugura upaljenu baklju u usta, na sudu branio recenicom "nisam znao da je policajac, mislio sam da je grobar"...

    Taj jedan, osudjen je na 10 godina zatvora zbog toga, 2012 godine kazna mu je smanjena na 5 godina i pusten je iz zatvora...

    Danas je taj jedan, ugledni gradjanin srbije...
  • G pen

    11.10.2023 10:26
    Nisko mu je srce.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika