Manijak masturbirao nad maloletnicama u novosadskom autobusu, niko im nije pomogao

Novosadska policija je privela V.K, starog 35 godina, u petak oko 18 časova. On je bio u bekstvu nakon što je masturbirao nad dve maloletne devojke u autobusu GSP, saznaje 021.rs.
Manijak masturbirao nad maloletnicama u novosadskom autobusu, niko im nije pomogao
Foto: 021.rs
Njegovo hapšenje je usledilo posle brze akcije potrage za osumnjičenim, jer su napadnute devojke uspele da ga snime mobilnim telefonima, a video nadzor u blizini Limanske pijace je pomogao u identifikaciji.
 
Prema saznanjima 021.rs, V.K. je prethodno oko 14 časova u autobusu na liniji 9 masturbirao nad dve starije maloletnice.
Devojčice su dozivale pomoć kad su videle šta on radi i počele da viču, ali niko od putnika im nije pomogao, pa je napasnik uspeo da izađe iz autobusa na stanici kod Limanske pijace.
 
Devojčice su potom krenule za manijakom i da ga snimaju mobilnim telefonima, ali im je on pobegao uputivši se ka obližnjim zgradama u Šekspirovoj ulici i dalje u Narodnog fronta.
Devojčice su obavestile policiju o svemu, koja je uzela materijale dokaze sa njihove odeće, a snimci su pomogli da se V.K. identifikuje i uhapsi par sati kasnije.
 
Uz krivičnu prijavu zbog sumnje da je počinio krivično delo seksualno uznemiravanje, tridesetpetogodišnji muškarac će biti iz policijskog pritvora sproveden na saslušanje u tužilaštvo.
 
Kako 021.rs saznaje, on je organima gonjenja poznat po činjenju sličnih krivičnih dela i ranije.
Kontakti za žrtve seksualnog nasilja
 
Seksualno i svako drugo nasilje može se prijaviti bilo kojoj policijskoj stanici na broj 192.
Psihičku, pravnu i lekarsku pomoć žrtve mogu zatražiti i pozivima na:
 
- SOS linija za žrtve nasilja - 0800 222 003 
 
- SOS telefona Autonomnog ženskog centra - 0800 100 007SOS
 
- telefon Centra za podršku ženama - Jedinstveni SOS telefon za Vojvodinu - 0800 101010
  • Milana

    18.10.2023 14:18

    @Ajme Nama
    14.10.2023 • 14:55
    @ Dušan Savić
    @Dušan Savić "A drugo i najbitnije što mi neće objaviti seksualne slobode dozvoljavaju javno masturbiranje pa očekujem da će neka grupa da nas sada prozove jer im gušimo njihovo samoopredeljenje da to čine. Mi smo verovatno fašisti..."
    Ajde , molim te, prosvetli nas i otkrij nam gde je to dozvoljeno. Sa takvim stavovima verovatno si simpatizer fašizma, a da to ni ne znaš. Jedno je sigurno, pogodan si za indoktrinaciju i prenošenje dezinformacija i laži sa ubeđenjem da spašavaš svet.


    Evo ti podatak proveri pa se javi.
    U americi 70% od pedofilskih prestupa su učinili gay osobe?
    lepo je momak rekao ali nećeš da čuješ
  • Новосађанин

    16.10.2023 23:12
    Колега је једном присуствовао сличној ситуацији и реаговао. Добио је кривичну пријаву. Толико.
  • Bljuc

    16.10.2023 19:47
    Kako da pomogne iko kad je zakon takav da, ako nalupaš budalu, prođeš gore od njega? Smeš samo da zoveš panduriju koju u 70% slučajeva zabole da se odazove. O kakvoj empatiji i kukavičluku pričamo kad nam je država najveći neprijatelj zato što uporno odbija da izmeni taj nakaradni zakon? Jer unosnije je naplatiti kaznu i napadaču, i ovom što se branio. Kao i kad ti upadne provalnik u kuću: napadni ga i dobićeš veću kaznu od njega. Ali, država profitira!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika