Ponovo produžen pritvor optuženom za ranjavanje muškarca na Adamovićevom naselju

Pedesettrogodišnjem M. D, koji se sumnjiči da je sredinom maja u napuštenoj kući na Adamovićevom naselju pokušao nožem da ubije 43-ogodišnjeg muškarca, produžen je pritvor do 13. novembra.
Ponovo produžen pritvor optuženom za ranjavanje muškarca na Adamovićevom naselju
Foto: 021.rs
Kako piše Dnevnik, on se iza rešetaka nalazi od hapšenja.
Saslušan je u zakonskom roku, nakon čega mu je određen pritvor zbog mogućnosti uticaja na svedoke i zbog okolnosti koje ukazuju da bi mogao da ponovi krivično delo.
Sukob između dva muškarca dogodio se 14. maja nakon verbalne rasprave u jednoj napuštenoj kući kada je osumnjičeni oštrim predmetom naneo više ubodnih rana J. U. (43).
 
Sukob između dva muškarca dogodio se oko 23 časa u jednoj kući u Ulici Tone Hadžića, gde su se posvađali, nakon čega je došlo do ubadanja.
 
J. U. je, iako povređen, napustio taj objekat i otišao Ulicom cara Dušana ka Bulevaru cara Lazara, gde mu je ekipa Hitne pomoći ukazala pomoć.
 
Povređenom muškarcu su u KCV-u konstantovane višestruke ubodne rane u predelu grudnog koša i abdomena.
Više javno tužilaštvo u Novom Sadu je kvalifikovalo ovo kao pokušaj ubistva, što je kažnjivo zatvorom u trajanju od pet do 15 godina.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika