Biciklistkinja povređena kod Lidla

Jedna biciklistkinja je povređena u saobraćajnoj nezgodi na Bulevaru vojvode Stepe kod Lidla.
Biciklistkinja povređena kod Lidla
Foto: 021.rs

Do saobraćajne nezode došlo je oko 14 sati.

Portparol Hitne pomoći dr Zoran Krulj za 021.rs kaže da je ona nakon ukazane pomoći, u svesnom stanju prevezena u Urgentni centar na hirurgiju.

Za sada nisu poznate okolnosti nezgode.

  • pedja

    26.10.2023 12:02
    nikakvog izletanja nije bilo, bio sam 2 auta iza vozila koje je udarilo zenu... zena je prelazila na pesackom prelazu, auto se, ocigledno, nije zaustavio da proveri da li mu je prolaz slobodan i nije video zenu na biciklu. inace sam rekreativni biciklista i ovakve situacije srecom bez posledica se desavaju u gotovo svakoj voznji jer vozaci jednostavno ne gledaju dovoljno... pesacki prelaz u srbiji ne znaci nista bukvalno.
  • Lana

    19.10.2023 19:24
    Biciklisti
    Zbog lične bezbednosti ,svaku raskrsnicu prolazim sa pešacima gurajući bicikl. Mislim da treba više biciklističkih staza i širih. Kakvo polaganje za bicikliste i šlemovi? Pa i mala deca voze biciklove i razne sprave...Obavezna svetla i zvonce!!!
  • vozač

    19.10.2023 14:26
    Ja zaista ne razumem komentare o "izletanju" biciklista. Svaki dan sam u kolima. Bicikli, skoro nikada. Jedino babe kod Limanske pijace. Do sada još nisam imao situaciju da mi "izleti biciklista. Kada se kreće na uslovno, mora se usporiti a ponekad i stati da bi se svi propustili. Isto tako i na kružnom toku. Pre bih rekao da je problem do vozača kojima je telefon non stop u rucu, telefoniraju, kuckaju poruke, pa posle ima neko "izleteo". A takvih je previše.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika