Produžen pritvor osumnjičenima za ubistvo dva mladića u Futogu

N. L. (23) koji se sumnjiči za ubistvo dvojice mladića, starosti 19 i 20 godina, u Futogu i posedovanje nelegalnog oružja, produžen je pritvor do 23. novembra.
Produžen pritvor osumnjičenima za ubistvo dva mladića u Futogu
Foto: 021.rs

Osim njemu, pritvor je produžen i trojici Novosađana, starosti 21, 26 i 24 godine, koji se terete za saizvršilaštvo, saznaje Dnevnik

Njima je pritvor produžen jer postoji opasnost da bi ostankom na slobodi ometali postupak uticajem na svedoke u cilju umanjivanja svoje eventualne krivičnopravne odgovornosti, zatim zbog bojazni da bi osumnjičeni u kratkom vremenskom periodu mogli da ponove krivično delo, kao i zbog načina izvršenja i težine posledica krivičnog dela koje je dovelo do uznemiravanja javnosti.
Sva četvorica su se u Višem javnom tužilaštvu branila ćutanjem.
 
Oni se sumnjiče za učestvovanje u pucnjavi u avgustu u kojoj su ubijena dva mladića. Pucnjava se dogodila u Fruškogorskoj ulici, u blizini škole.
 
Tužilaštvo je ovo kvalifikovalo kao teško ubistvo, za šta prvoosumnjičenom preti kazna zatvora od deset godina zatvora do doživotne robije. 
  • Boda Tanasijevic

    27.10.2023 15:04
    Tajson
    DOZIVOTNA!!! Nista manje!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika