Optuženi za pretnje smrću bivšoj devojci u Novom Sadu ostaje u pritvoru

Dvadesetogodišnji D. Ž, optužen za šverc oružja, krađu i ugrožavanje sigurnosti, ostaje u pritvoru do 11. novembra.
Optuženi za pretnje smrću bivšoj devojci u Novom Sadu ostaje u pritvoru
Foto: 021.rs
D. Ž. je uhapšen 13. avgusta jer je iz jednog stana u centru Novog Sada naoružan upućivao pretnje ubistvom bivšoj devojci, piše Dnevnik.
Ubrzo je lišen slobode i saslušan, a u pritvoru je zbog sumnje da bi mogao da ometa istragu, utiče na svedoke, ponovi delo i/ili pobegne.
Nezvanično, on je u porodičnoj kući u Tovariševu najpre ukrao službeni pištolj s mecima, opasač i lisice od oca koji je policijski službenik.
 
Otac je odmah prijavio slučaj, a D. Ž. se uputio za Novi Sad, gde je pretio smrću bivšoj devojci i tvrdio da će pucati na policiju ukoliko bude uhapšen.

Devojka i njena porodica sklonjeni su na bezbedno mesto, a optuženi je ubrzo lociran u jednom stanu u Šafarikovoj, razoružan i uhapšen.

  • Zemlja čudesa

    27.10.2023 13:44
    Neobična optužnica
    Optužen za šverc oružja, a on ga uzeo od oca? Otac je službeno lice koje je nesavesnim postupanjem omogućilo da druga osoba dođe u posed oružja i njime nekoga ugrozi - i nema optužnice? Da je sin nekog lovca pajserom razvalio orman i uzeo oružje ovaj bi bio optužen zato što nije imao dovoljno bezbedan ormarić za oružje.
  • Da

    27.10.2023 09:41
    Nemamo dovoljno zatvorskih ležajeva. Ni za pun, a ni za polu pansion.
  • Sima

    27.10.2023 09:40
    Mozete odma da ga prebacite na psihijatriju zatvoreno odeljenje..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika