Apelacioni sud odlučio: Ponavlja se suđenje optuženima za prebijanje muškaraca u Laze Telečkog

Apelacioni sud u Novom Sadu ukinuo je prvostepenu presudu kojom je osam muškaraca bilo osuđeno zbog tuče 20. februara 2021. godine ispred ugostiteljskog objekta, u Ulici Laze Telečkog.
Apelacioni sud odlučio: Ponavlja se suđenje optuženima za prebijanje muškaraca u Laze Telečkog
Foto: 021.rs
Dve osobe su tada zadobile teške telesne povrede, a dve su lakše povređene.
 
Drugostpeni sud je ukinuo prvostepenu presudu zbog bitne povrede odredaba krivičnog postupka i naložio da se optuženima ponovi suđenje pred Višim sudom u Novom Sadu, navodi se u saopštenju tog suda.
Ukinutom presudom B.D. je bio osuđen zbog krivičnog dela - teško ubistvo pri bezobzirnom nasilničkom ponašanju u pokušaju na 15 godina zatvora, dok je za isto krivično delo L.M. osuđen na 10 godina zatvora, a N.B. na 12 godina zatvora.
 
Istom, ukinutom presudom zbog krivičnih dela nasilničko ponašanje i teška telesna povreda u saizvršilaštvu osuđeni su M.M. i V.S. na kazne zatvora od po dve godine i 10 meseci, M.M. i D.N. na po dve godine i osam meseci, a B.M. na dve i po godine.
Apelacioni sud je pored ukidanja presude produžio pritvor za B.D, L.M. i N.B.
 
Tuča se dogodila 20. februara 2021. godine ispred jednog ugostiteljskog objekta, u Ulici Laze Telečkog, u centru Novog Sada, a u kojoj su D.M. i N.Š. zadobili teške, a M.P. lakše povrede.
  • Vlada bp

    29.11.2023 02:33
    Pravda konacno
    Ovo je posebno važno jer su momcima već upropastili zivot, neki od njih su vise od 2 god. U istrazi. N. B. Konačno docekao pravu pravdu,kao i ostali u ovom slučaju
  • xqt

    05.11.2023 05:55
    Nezavisno i reformisano ništa
    Mnogo sudova, malo pravde.
  • Posmatrac

    05.11.2023 00:50
    I ranije je bilo tuce
    Da li je realno da klince oderes od robije zbog najobicnije tuce.
    I upropastis im zivote. Mislim da su ovi posle prve noci prespavane na klisi
    shvatili da to nije za njih. Trebalo im je dati po godinicu simbolicno, a ovako ce
    verovatno ko caba der da izadju posle 100 god robije i da krenu da ubijaju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika