Tužilaštvo: Mladići iz Beograda su u nedelju zapalili kafić i BMW u Novom Sadu

Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu oglasilo se u vezi sa dvojicom mladića iz okoline Beograda koji su uhapšeni zbog dva slučaja podmetanja požara u Novom Sadu.
Tužilaštvo: Mladići iz Beograda su u nedelju zapalili kafić i BMW u Novom Sadu
Foto: 021.rs
Kako kažu u tužilaštvu, u noći između 10. i 11. oktobra u Novom Sadu, u ulici Cara Dušana došlo do paljenja ugostiteljskog objekta "Oskar" u vlasništvu A.Š..
Takođe, u noći između 16. i 17. oktobra u ulici Drage Spasić zapaljeno je vozilo marke "BMW X5" u vlasništvu S. Ž. 
"Ovo tužilaštvo obaveštava javnost da su u saradnji sa pripadnicima Policijske uprave u Novom Sadu lišena slobode lica D. K. (23) i D.K. (24), te je istima određeno zadržavanje u roku od 48 sati zbog sumnje da su izvršili dva krivična dela izazivanje opšte opasnosti", kažu u tužilaštvu.
 
Dodaju da će osumnjičeni će u roku od 48 sati biti izvedeni pred postupajućeg javnog tužioca, radi saslušanja.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika