Lančani sudar na putu Čenej - Novi Sad: Hitna pomoć pregledala osam osoba, među njima i bebu

Lančani sudar autobusa i najmanje četiri druga vozila dogodio se danas oko 13 časova na putu Čenej - Novi Sad.
Lančani sudar na putu Čenej - Novi Sad: Hitna pomoć pregledala osam osoba, među njima i bebu
Foto: 021.rs

Kako saznajemo, do sudara je došlo kada je autobus udario u više vozila koja su bila ispred njega.

Prema navodima nekih svedoka, svemu je prethodilo to što se jedno vozilo zaustavilo na kolovozu i onda su svi krenuli redom da se sudaraju.
Portparol Hitne pomoći doktor Zoran Krulj kaže za 021.rs da su izašli po pozivu u 13.04 časova i pregledali osam osoba na licu mesta, ali da nikome nije ubila potrebna hospitalizacija, već su svima ostavljeni uputi u slučaju naknadnih tegoba.
 
Preme njegovim rečima pregledana je jedna jednogodišnja beba, dve žene stare 39 godina, još jedna stara 41 i jedna 35 godina. Ekipa je pregledala i tri muškarca starosti 37, 30 i 25 godina. 
 
Zbog sudara na ovom delu puta se stvorila gužva dok nije završen uviđaj.

Teme

udes
  • Ce

    14.11.2023 15:33
    Na tom putu divljani kao da su na auto-putu..takodje postoji vise skretanja i sa leve i desne strane pa oni koji voze treba da obracaju paznju na vozila ispred i njihovu signalizaciju, i da se nenabijaju jedni iza drugih ako voze brzinom vecom od 80

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika