Državljanin BiH u Temerinu skladištio opasan otpad: Delove dve stotine motornih vozila

Novosadska policija uhapsila je državljanina Bosne i Hercegovine D. Š. (38) zbog unošenja opasnih materija u Srbiju i njihovog nedozvoljenog prerađivanja, odlaganja i skladištenja.
Državljanin BiH u Temerinu skladištio opasan otpad: Delove dve stotine motornih vozila
Foto: 021.rs
U dvorištu kuće, u kojoj osumnjičeni boravi, u Temerinu, pronađeni su delovi oko dve stotine motornih vozila, za koje postoji sumnja da se mogu klasifikovati kao opasan otpad.
Takođe, u kući osumnjičenog pronađena je automatska puška, sa 30 metaka u okviru, pa se on tereti i za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.
D. Š. je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu.
  • Igor

    21.11.2023 11:19
    Takvih pun grad NS.. mora se zaustaviti dovodjenje ljudi iz BiH u Srbiju . Oni bre iz druge drzave a mogu da se lece ovde i skoluji za dzabe.. dosta je bilo, mora da prestane, sve do jednog moramo ih vratiti nazad..
  • ajoj

    15.11.2023 18:11
    pa đe zemaru, garant sirotinja neka bez ikoga u fotelji, to se retko viđa
  • Bubreg

    15.11.2023 17:21
    Da
    Apsolutno podržavam predlog da se ovi i slični slučajevi isprate do kraja. Međutim, u Srbiji je izumrlo novinarsko istraživanje, tako da....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika