Podignuta optužnica za ranjavanje muškarca na Adamovićevom naselju

Protiv M. D. (53) iz Novog Sada, koji se sumnjiči da je sredinom maja u jednoj napuštenoj kući na Adamovićevom naselju oštrim predmetom izbo J. U. (43), podignuta je optužnica.
Podignuta optužnica za ranjavanje muškarca na Adamovićevom naselju
Foto: 021.rs
Kako piše Dnevnik, u toku je postupak potvrđivanja optužnice.
Sukob između M. D. i J. U. dogodio se 14. maja u jednoj kući u Ulici Tone Hadžića, gde su njih dvojica, prema nezvaničnim saznanjima, pili alkohol i u jednom trenutku se posvađali, a potom je M. D. oštrim predmetom ubo J. U. koji je, iako povređen, napustio taj objekat i otišao Ulicom cara Dušana ka Bulevaru cara Lazara, gde mu je pomoć ukazala ekipa Hitne pomoći.
Njemu su konstatovane višestruke ubodne rane u predelu grudnog koša i abdomena. 
 
Osumnjičeni je ubrzo uhapšen i dalje on se i dalje nalazi u pritvoru, koji mu je poslednji put produžen do 8. decembra.
 
Više javno tužilaštvo u Novom Sadu je ovo okvalifikovalo kao pokušaj ubistva, za šta je predviđena kazna od pet do 15 godina zatvora.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika