MUP o ubistvu u Novom Sadu: U napuštenoj kući izbo čoveka

Četrdesetsedmogodišnji B. F. uhapšen je zbog sumnje da je jutros ubio muškarca u napuštenoj kući kod Higijenskog zavoda.
MUP o ubistvu u Novom Sadu: U napuštenoj kući izbo čoveka
Foto: 021.rs
Kako je saopštila novosadska policija, sumnja se da je on, u Ulici Ruđera Boškovića, u napuštenoj kući, sa više uboda nožem, usmrtio tridesetosmogodišnjeg Novosađanina.
 
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu.
Kako je za 021.rs ranije potvrđeno, muškarac je jutros oko 10 časova ušetao u policiju i prijavio da je počinio ubistvo. Ubistvo se dogodilo iza Instituta za javno zdravlje Vojvodine.
 
Ubistvo je, kako je rekao, počinio nožem.
 
Kako je za 021.rs rekao portparol novosadske Hitne pomoći dr Zoran Krulj, i lekarska ekipa je izašla na lice mesta i to na poziv policije, koji je stigao nešto pre 12 časova. 
Hitna pomoć konstatovala je smrt tridesetosmogodišnjeg muškarca.
 
Telo mrtve osobe poslato je na obdukciju.
  • Hmmm

    20.11.2023 17:42
    Homo homini lupus est.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika