Muškarac ubijen u stanu u Zmaj Jovinoj, osumnjičeni uhapšen u Beogradu

Novosadska policija u saradnji sa Policijskom upravom za Grad Beograd, uhapsila je S. G. (27), državljanina Bosne i Hercegovine, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo ubistvo.
Muškarac ubijen u stanu u Zmaj Jovinoj, osumnjičeni uhapšen u Beogradu
Foto: 021.rs

Do hapšenja je došlo nakon što je juče u prepodnevnim časovima u Zmaj Jovinoj u samom centru grada, po pozivu rođaka policija uz asistenciju vatrogasaca i hitne pomoći obila stan u kom je pronađeno telo M. T. (54) sa više ubodnih rana.

Preminuli se nekoliko dana nije javljao rodbini zbog čega je i pozvana policija da proveri da li je živ. Radi se na utvrđivanju svih okolnosti.

Kako je saopštila novosadska policija, sumnja se da je S. G. ubodima oštrim predmetom, usmrtio pedesetčetvorogodišnjeg Novosađanina, u njegovom stanu.
 
S. G. je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu.

Komentari 21

  • Mirna

    25.11.2023 09:43
    "Svaki dan po jedno ubistvo u gradu..." Odraz sistema u državi Srbiji. Evo izbori su na pragu, imate priliku, menjajte sistem.
  • Mira

    25.11.2023 00:28
    Gle
    Koliko negativnih osoba ovde, da se naježiš... Srbija je divna zemlja sa mnogim vrlinama, kao i manama, mislim na ljude, uostalom kao i svuda u svetu.
    Mržnja ubija dušu, zato pazite sta pišete i izgovarati, jel baš to vam se može vratiti.
  • D

    24.11.2023 21:27
    Svaki dan po jedno ubistvo u gradu.. nekada smo bili uznemireni tučom godišnje, sada je i ovo postalo uobičajeno.. užas, užas, naopako

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika