Novosađanin koji je pijan udario policijski auto i prolazio kroz crveno želi nagodbu sa tužilaštvom

Suđenje R. B. (53) iz Novog Sada odloženo je u Osnovnom sudu na molbu njegovog advokata jer postoji mogućnost zaključenja sporazuma o priznanju krivice, sa čime se saglasio i javni tužilac.
Novosađanin koji je pijan udario policijski auto i prolazio kroz crveno želi nagodbu sa tužilaštvom
Foto: 021.rs
Ovaj Novosađanin se tereti za ugrožavanje javnog saobraćaja, nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi i napad na službeno lice.
Portparolka Osnovnog suda Svjetlana Radovanović potvrdila je za Dnevnik da je naredni pretres zakazan za 18. januar 2024. godine.
Pedesettrogodišnjak je uhapšen 3. decembra prošle godine nakon policijske potere. On je priveden jer se nije zaustavio na znak saobraćajne policije, već je pokušao da pobegne i pritom, kako se sumnja, osam puta prošao na crveno svetlo na semaforu.
 
Optužnica ga tereti i da je udario u policijski auto i tako lakše povredio dvojicu policajaca, kao i da je potom pokušao da udari još dvojicu policajaca.
 
Nakon što je zaustavljen na uglu Bulevara oslobođenja i Narodnog fronta, alkotestiranjem je utvrđeno da ima 1,2 promila alkohola u organizmu.
 
Optuženi je u pritvoru bio do jula, a od tada se nalazi u stanu uz zabranu izlaska uz nanogvicu.
  • Arkadije

    04.12.2023 13:50
    Tuga
    Zato se i tako gine u saobraćaju, zbog uticaja sa strane na pravosuđe
  • Ko je ovde lud

    30.11.2023 13:44
    Ludačke košulje
    Ja nisam u službenom autu napisao da se vraćam iz Sr.Karlovca u Novi Sad i platio 50k nema nagodbe jer sam sa olovkom i putnim nalogom ugrozio živote u srbiji.hm hm
  • Cole

    30.11.2023 12:04
    Zašto sada
    Ne predložiti da se svima preko 52 godine oduzme dozvola kao što predlaže te recimo za one preko 65.?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika