FOTO: Dečak povređen u lančanom sudaru na Mostu slobode

Devetogodišnji dečak povređen je u lančanom sudaru koji se jutros dogodio na Mostu slobode.
FOTO: Dečak povređen u lančanom sudaru na Mostu slobode
Foto: 021.rs

Sudar se dogodio jutros, nešto pre osam časova.

Povređen je devetogodišnji dečak koji je dobio uput za Dečiju bolnicu u slučaju potrebe za dodatnim pregledima, rekao je za 021.rs portparol Hitne pomoć dr Zoran Krulj.
 
U sudaru su učestvovala tri vozila.
Zbog ovog sudara došlo je do stvaranja gužve i usporenog saobraćaja na mostu, u traci koja ide prema gradu. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

  • Kostunica

    04.12.2023 13:19
    Naoruzani svim mogucim elektronskim pomagalima za kontrolu ovog ili onog, vlasnici plasticnih cudovista bezglavo jure misleci da su svemoguci, ali led ne prasta. I to je to.
  • uiiyuiyu

    04.12.2023 11:10
    Prosao jutros oko 7:20 i znao sam da ce biti karabol. Kad je mraz i minus, vlazan vazduh sa Dunava ide preko mosta i ledi se kolovoz. Nista katastrofalno, nije teren za hokej, ali dovoljno da neko ko se zaleti u tunelu, pa jos naglo ako menja trake ili se uplasi leda pa stisne kocnicu da se ovo desi. I jos krajnje leva traka, zna da se sliva voda/vlaga sa sajli onih velikih pa moze biti malo leda.... Sve to plus celave gume i to je to.
  • Prebrzo

    04.12.2023 10:31
    Ljudi voze sve brze i neopreznije,gledaju u telefon i zalaze u drugu traku nesvesno,zaborave da je ipak zima i da ima ponegde poledice itd.Ginemo kao muve.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika